Ochranný kryt kompatibilní s MagSafe vyrobený z materiálu D3O® Bio, díky kterému zařízení ochrání při pádech z výšky až 4 metrů. Jeho povrch je obohacen o antimikrobiální vrstvu.
Apple MagSafe a 5G
Ochranný kryt Gear4 Santa Cruz Snap je kompatibilní s MagSafe a 5G. Díky zabudovaným magnetům kryt k nabíječkám a ostatnímu příslušenství dokonale přilne, to zajistí stabilní nabíjení a ničím nerušené používání ostatních doplňků.
Technologie D3O®
Bumper a tlačítka krytu jsou vyztuženy materiálem D3O® Bio, 52 % tohoto materiálu je vytvořeno z obnovitelných zdrojů. Při výrobě krytu byly použity také recyklované plasty. Společnost Gear4 tak umožňuje spotřebitelům jít cestou eco-friendly udržitelného výběru, bez snížení nároků na ochranu nebo styl. Ochranný kryt se pyšní drop testem, který deklaruje ochranu zařízení při pádech z výšky až 4 metrů.
D3O je britská firma, která se zabývá vývojem technologií pro absorpci a tlumení nárazů. Technologie použitá při výrobě krytu Santa Cruz Snap využívá vlastnosti ultra lehkého elastomeru, který se chová jako nenewtonská tekutina. To znamená, že v klidu je tato hmota tekutá, a při mechanickém nárazu tuhne a chová se jako pevný předmět, po chvíli klidu opět "povolí". Energie dopadu je rozložena mezi jednotlivé molekuly, které ji vynaloží na ztuhnutí.
Tyto vlastnosti činí z technologie D3O® ideální a vysoce žádaný prvek výrobků pro ochranu před nárazem a dopadem. D3O® technologie je využívána při výrobě helem, chráničů na sport či jízdu na motocyklu a teď i na ochranu elektroniky. Tuto technologii obsahují i výrobky Dr. Martens, Under Armour, Schutt Sport, 3M a další.
Štíhlé provedení a promyšlený design
Kryt je vytvořen tak aby uživateli poskytoval co nejpohodlnější přístup ke kamerám a ovládacím prvkům a neprokluzoval v ruce. Štíhlé provedení pak zajistí, že Santa Cruz Snap vašemu zařízení nepřidá zbytečně na objemu.
Antimikrobiální vrstva
Pouzdro je potaženo speciální antimikrobiální vrstvou, která inhibuje růst bakterií zodpovědných za vznik zápachu a celkově chrání materiál před degradací způsobenou mikroorganismy.